Return to site

Γεωργιάνα Φιλιππάκη

Χοροκινητική Ψυχοθεραπεύτρια

· Η Ομάδα μας

Πλήρες Βιογραφικό

H Γεωργιάνα Φιλιππάκη είναι χοροκινητική ψυχοθεραπεύτρια και μουσικός. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Codarts (Master in Dance Movement Therapy) στην Ολλανδία στο Ρότερνταμ. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση για εννέα μήνες στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου στην Πάτρα, όπου και ολοκλήρωσε την ερευνά της με θέμα: ''Πως μπορεί ο συνδυασμός φωνητικών ήχων με την κίνηση να βοηθήσει άτομα με Μετατραυματικό Στρες (PTSD)''.

Βασισμένη στην ερευνά της και στην εμπειρία της στο singer/songwriting δημιούργησε το πρόγραμμα ''Sounding movers'' με σκοπό την ένταξη της φωνής στην χοροκινητική ψυχοθεραπεία.

To 2016 συμμετείχε στα εργαστήρια και στη παράσταση ''eXpress'' με θέμα τη σεξουαλική γυναικεία κακοποίηση και τους τρόπους έκφρασης και επανένταξης των θυμάτων στην καθημερινότητα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μεταξύ άλλων με τους Ann Coouper Albright, Jack Gallagher, Suzi Tortora, Simone Kleinlooh, Thomas Goodwin, Hilde Elbers, Judith Bunney, PeepingTom, Ann van de Broek, James Finnemore.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα με ειδίκευση στη Σύνθεση για παραστατικές τέχνες. Ασχολείται με τo songwriting και έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Λονδίνο, Σαο Πάολο, Ολλανδία, Βέλγιο.

Toν Οκτώβρη του 2019 συμμετείχε στο έργο ''Αμίλητη'' της Δήμητρας Τρυπάνη στη Λυρική σκηνή στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

❗️Ζητήστε ένα Δοκιμαστικό στο 2109238990.