Return to site

Φάουστο Σιερακόφσκι

Μαθήματα Σαξόφωνου

· μαθήματα τζαζ,Classic Hub,Η Ομάδα μας

Πλήρες Βιογραφικό

👉O Fausto Sierakowski ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στο κλασικό σαξόφωνο, στο Conservatorio "Santa Cecilia" στη Ρώμη συνεχίζοντας με το πρόγραμμα Erasmus στο Hochschule für musik Hanns Eisler στο Βερολίνο. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο New England Conservatory στη Βοστώνη με καθηγητές τους Anthony Coleman, Hankus Netsky και Frank Carlberg. Οι σπουδές του συμπληρώνονται με τον Alan Bern στο Βερολίνο, τον Bertrand Denzler στο Παρίσι στη Jazz, τον Satoshi Takeshi στη Νέα Υόρκη στη Jazz και με τον Ευγένιο Βούλγαρη πάνω στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Τέλος έχει κάνει και υποκριτική στη Μέθοδο του Τσέχωφ στο Michael Chekhov Actor's Studio στη Βοστώνη.
👉 Ο Fausto έχει παίξει σε πολυάριθμες συναυλίες και φεστιβάλ σε Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελβετία, Ελλάδα, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ινδία, όπως στο Kennedy Center, Ουάσινγκτον DC, στο The Stone στη Νέα Υόρκη, στο Kim Festival, Βερολίνο, στο Moers Festival, Γερμανία, στο Νέο Δελχί στο Udaipur World Music Festival στο Ρατζαστάν και αλλού.
👉 Διδάσκει σαξόφωνο σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, κλασική ευρωπαϊκή μουσική, Jazz, Pop, Ελληνική παραδοσιακή και Ανατολική τροπική μουσική.

❗️Ζητήστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα σαξοφώνου στο 2109238990.