Return to site

Χρυσόστομος Φιλιππάκης

Μαθήματα πιάνου

· Classic Hub,μαθήματα πιάνου,Η Ομάδα μας

Πλήρες βιογραφικό

O Xρυσόστομος Φιλιππάκης είναι πιανίστας και ο curator του Μusic Hub. Πήρε πτυχίο πιάνου από το ωδείο 'Λίντας Λεούση' με καθηγήτρια την ίδια και είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και αντίστιξης. Eπίσης, την πιανιστική του εκπαίδευση διαμόρφωσε ως φοιτητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην τάξη του καθηγητή Λάμπη Βασιλειάδη.

Έχει παρακολουθήσει masterclasses κλασικής μουσικής σε Ελλάδα και Γερμανία (Θερινή Ακαδημία του ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου, Σεμινάριο Internationale Musiktage Brache...) με πιανίστες όπως οι Ηideyo Harada, Reinhard Becker, Robert Saterlee, Svetlana Karpunkina κα.

Στη τζαζ μουσική έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της Global Music Foundation σε Ιταλία και Ισπανία με μουσικούς όπως οι Jason Rebello, Frank Harisson, Arnie Somogyi και Steven Keogh.

Ως καθηγητής έχει πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ), έχει διδάξει τα μαθήματα 'Ηλεκτρονικά Συστήματα 'Ηχου' και 'Πολυμέσα' στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων), τα μαθήματα 'Ακουστική', 'Ιστορία της μουσικής', 'Μουσική Τεχνολογία' στο ΙΕΚ Ακμή στο Τμήμα Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας και πιάνο στο Ωδείο Λίντας Λεούση και στο Μusic Hub.