Return to site

Piano Trio

· συναυλίες

Συναυλία Μουσικής Δωματίου

Με μεγάλη χαρά το Music Hub παρουσιάζει τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες από τη Γερμανία, στην πρώτη επίσημη συναυλία της χρονιάς! Οι Giorgos Karagiannis, Elisa van Beek και Clara Berger θα παρουσιάσουν έργα μουσικής δωματίου για πιάνο, βιολί και τσέλο.

Πρόγραμμα:
J.Haydn, Piano trio Hob. XV:19
H.W. Henze, Kammersonate
S.Rachmaninoff, Trio Elegiaque No.1
~
L.v.Beethoven, Piano Trio op.70 No.1, ''Ghost''

Γενική είσοδος: 8 €
Mειωμένο: 6 €

O Γιώργος Καραγιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο πιάνο (BA,MA). Συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία στην κατεύθυνση της σολιστικής ειδίκευσης (Staatliche Hochschule für Musik Trossingen) και στη μουσική δωματίου (Hochschule für Musik Hannover). Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς. Επίσης έχει ηχογραφήσει δύο προσωπικούς δίσκους με έργα για σόλο πιάνο και έργα για βιολί και πιάνο.

Η Elisa van Beek ξεκινά τις σπουδές της στο βιολί σε μικρή ηλικία και αποσπά βραβεία του διαγωνισμού 'Jugend Musiziert'. Συνεχίζει σε ακαδημαιϊκό επίπεδο στο Universität der Künste Essen και στο Staatlichen Hochschule für Musik Trossingen (ΒΑ) και μεταπτυχιακό στο Hochschule für Musik Hannover (ΜΑ). Έχει ηχογραφήσει ένα δίσκο με έργα για βιολί και πιάνο και ως μέλος ορχήστρας συμμετέχει σε παραστάσεις της ορχήστρας της όπερας του Ανόβερου.

Η Clara Berger αποφοίτησε από την Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου (Royal College of Music) και παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου (HfMTM Hannover ). Παράλληλα παίζει τσέλο στην ορχήστρα όπερας του Μπράουνσβαϊγκ (Staatsorchester Braunschweig ).
Έχει διακριθεί σε εθνικούς και διεθνής διαγωνισμούς ως σολίστ και ως μέλος ensemble. Το 2016 θα συμμετάσχει στην νεανική ορχήστρα Gustav Mahler πραγματοποιώντας συναυλίες σε πόλεις της Ευρώπης με μαέστρους όπως οι Christoph Eschenbach, David Afkham και Philippe Jordan. Το 2017 ξεκινάει ως υπότροφος την ακαδημία Gustav Mahler παίζοντας σόλο, μουσική δωματίου καθώς και ορχηστρικά έργα με την Mahler Chamber Orchestra.